Huis verbouwen? Zo zit het met de kosten en leenmogelijkheden

Geld lenen voor een verbouwing. Je bent niet de enige. Logisch, want verbouwen kan flink wat kosten met zich meebrengen. Zo kost de verbouwing van een keuken als snel zo’n € 15.000,-. Maar kies je voor financiering via een persoonlijke lening of hypotheek? En hoeveel geld heb je eigenlijk nodig voor de verbouwing die jij wilt laten uitvoeren? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de kosten voor een verbouwing? Je leest het hier.

Het kostenplaatje
Een verbouwing brengt veel kosten met zich mee. Veel Nederlanders hebben dit bedrag niet op hun spaarrekening staan en kiezen er voor om (een gedeelte van) het bedrag voor de verbouwing te lenen. Handig om te weten welke bedrag je kunt verwachten op de factuur en welk bedrag je nodig hebt om de verbouwing te financieren. Hieronder vind je een overzicht met de meest voorkomende verbouwingen en het bedrag dat veel Nederlanders aan deze verbouwing uitgeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *